Financiering

MAATWERK FINANCIERINGEN DIE BIJ UW HUIDIGE EN TOEKOMSTIGE KREDIET BEHOEFTE AANSLUITEN
Ieder bedrijf doorloopt een bepaalde levenscyclus. Elke fase vraagt om andere financieringen, welke nodig zijn om uw strategische doel te bereiken. Met de juiste financiering kan de winstgevendheid van een onderneming aanzienlijk vergroot worden.

Verschillende soorten financieringen

Om uw toekomstplannen te verwezenlijken is een financiering vaak onmisbaar. Iedere situatie of fase vraagt om een ander type financiering. Het leveren van maatwerk is daarom altijd ons uitgangspunt.
Start-up financieringen vragen logischerwijs om een investering aan het begin van de cyclus. Dit zijn heel andere financieringen dan groei-financieringen, bedoeld om bijvoorbeeld investeringen in het machinepark of onroerend goed te kunnen doen. Of om aan werkkapitaal te komen of een herstructurering door te voeren.

Reguliere en alternatieve financieringen
Banken en andere kredietverstrekkers willen volledig en juist geïnformeerd worden. U wilt zo snel mogelijk duidelijkheid of de financiering wordt verstrekt en tegen welke condities. Onze dienstverlening helpt u daarbij, zodat  u geen kostbare tijd verliest.

Een financieringsrapport heeft hierbij duidelijke  meerwaarde, om de meest optimale condities en tarieven te krijgen. Help de DGA levert maatwerk en weet altijd de juiste financiering voor u te  realiseren. Wij hebben jarenlang ervaring met alle vormen van financiering. Of het nu  gaat om bancaire kredieten of alternatieve financieringen: wij zijn er in thuis. Van  crowdfunding en kredietunies tot informal investors en participanten, de specialisten van Help de DGA weten u met de juiste bron in contact te brengen.

Comments are closed